Stratega kan – efter et indledende uforpligtende besøg – tilbyde forskellige forløb, som tilpasses netop dine behov. Uanset hvordan vi samarbejder, så ydes der 100% fortrolighed.

VISIONSPLAN

En grundig analyse, der munder ud i en forretningsplan, som synliggør hvad din virksomhed laver, hvilke behov den dækker, hvor virksomheden er på vej hen og hvilke trin der skal tages for at der sker noget. Efter samtale og analyse, får du en række anbefalinger til tiltag du kan foretage, både på taktisk og strategisk niveau. Visionsplanen skal synliggøre virksomhedens retning og mål for både ledelse og medarbejdere, så alle arbejder i samme retning.

LEDERSPARRING

Én-til-én sparring hvor du og din virksomhed får adgang til mange års rådgivnings- og ledelseserfaring. Til en overkommelig pris sparrer vi med dig om dag-til-dag problemer, projekter og strategiske spørgsmål. Du forpligter dig ikke til noget og du betaler kun for den hjælp du har brug for – når du har brug for den.

FIRMASPARRING

Et samarbejde, hvor ledelsen med jævne mellemrum – efter behov – kan gøre brug af de strategiske rådgivere Erik Hjerpsted, Michael Nørregård og Hans-Georg Nielsen på din virksomhed. Vi arbejder direkte med ledelsen, vedtager de nødvendige løs-ninger og behandler spørgsmål i takt med at de opstår. Inkluderet er rådgivning via e-mail- og telefon.

BESTYRELSESARBJDE

Vi deltager gerne i bestyrelsens arbejde som professionelle bidragsydere til arbejdet med virksomhedens langsigtede mål. De mest fremgangsrige virksomheder anvender eksterne rådgivere – også i deres bestyrelse – for at få et udefra kommende kig på virksomheden fri for historiske og begrænsende fordomme.