1. 

Hej Hans-Georg
Tak for I lørdags, vi har fået mange gode tilbagevendelser fra kursisterne
Vi vil rigtig gerne lave et opslag på vores LinkedIn profil, omkring dit interessante foredrag, er det ok vi tagger dig deri?
MI Support A/S

2.

Vi har været glade for både jeres virksomhedstjek og ikke mindst AB-92 kurset. Det har givet dem der ikke havde så meget indsigt i AB92 et helt nyt syn på hvad det betyder og kan medføre hvis man ikke er tilstrækkelig obs. På hvad det er man indgår af aftaler om. 

Må også sige, at jeg synes den artikel du sende mig et link på var yderst interessant. Det er lidt urovækkende hvis det stemmer at den nye AB18 udvides med flere paragraffer samt at de ”store” bliver favoriseret- det må siges være skridt tilbage i stedet for fremad.

Med Venlig hilsen / With regards

Sven Johannsson, projektleder / project manager

3.

Stratega I/S rådgav de to foreninger i autogenbrugsbranchen, DAG og BDG med at fusionere i juni 2017.

I den forbindelse udtaler tidligere formand – og nyvalgt formand for DAG Søren Lundfold, medejer og direktør i Tørring Autolager:

“Konsulenterne i Stratega I/S har været en stor støtte og katalysator i den lange proces, i udformningen af ideen, i sammenskrivning af de to foreningers vedtægter til én og til selve gennemførsel.

Stratega ’s erfaring med foreningsarbejde kom til sin ret.

At indsatsen også omfattede støtte til forhandlingerne og løftede stemningen, når forhandlingerne mellem de to bestyrelser gik lidt i hårknude, gjorde ikke indsatsen mindre prisværdig.

Jeg kan varmt anbefale Stratega I/S til løsning af opgaver i andre foreninger”.

Søren Lundfold, formand

Dansk Autogenbrug

4. 

Kære Erik, Hans-Georg og Michael, 
 
På vegne af hele bestyrelsen, vil jeg gerne sige tak for jeres store indsats i forbindelse med vores renoveringsprojekt.
“Vi har anvendt Stratega I/S til rådgivning, projektstyring og tilsyn med renoveringen af vores ejendom A/B Ahornsgade 6 og 6 A -C.
Bestyrelsen har været fuldt tilfreds med Strategas indsats. Renoveringen blev færdig til tiden, i rigtig kvalitet og budgettet holdt.
Vi kan varmt anbefale Stratega til projektstyring”.  
Til slut vil jeg gerne ønske jer alle tre en rigtigt god sommer.
 
Venlig hilsen / Best regards, 
​​
Simon Klint Bergh, næstformand
AB Ahornsgade 6, Nørrebro
5. 

Hej Alle 3

Det ser endelig ud til at vi har fået styr på det hele vedr. vores fusion.

Tak for jeres store hjælp!

Med venlig hilsen

Børge Madsen, direktør

Dansk Autogenbrug